Thuis geld verdienen met: SMMB Masterclass

By | May 23, 2020

Thuis geld verdienen met :

SMMB Masterclass

De SMMB Masterclass is een 6-weekse online cursus die jou exact leert hoe je jouw eigen Social Media Marketing kunt starten en daarmee leert hoe je semi-passief inkomen kan opbouwen.

Boyd Hoek heeft in 2018 dit proces zelf stap-voor-stap volledig doorlopen. Hij heeft daarbij zijn eigen marketing bureau tot een succes opgeschaald. Zij  hebben ondertussen meer dan 450+ gemotiveerde studenten in hun cursus zitten.

De SMMB Masterclass is meer dan alleen een online video-cursus. Met wekelijkse coaching calls van Boyd persoonlijk, ga je de hechte community ervaren. Met een full-time team die elke dag achter de schermen aan de cursus werkt, wordt je goed begeleid! ⁣

Visie & Missie:⁣

Het is hun missie om een alternatief aan te bieden waarin mensen een onderneming creëren waar ze dagelijks met passie aan werken en tegelijkertijd locatie-onafhankelijk kunnen werken.

Ben jij ook van mening dat het huidige educatie-systeem niet voor iedereen is weggelegd en er meer in het leven is dan een passieloze 9-tot-5 baan? (behalve als je hier natuurlijk voldoening uit haalt)

Dan kan je de samenwerking aangaan. Je zult in staat zijn een steentje bij te dragen aan hun missie.

Krijg de gratis training en de Facebook Ads Checklist.

Aanmelden voor presentatie!

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *