Samenvatting van verschillende sites

Samenvatting van “De Online Geld Verdien Methodes”.

Op veler verzoek schrijf ik een samenvatting van de diverse sites waarbij geleerd wordt hoe je online geld kan verdienen, bijvoorbeeld als bijverdiensten naast een baan.

Het kan ook zijn dat je meer wilt gaan reizen, en tegelijk onderweg wat geld wilt verdienen met je online business. Met geld kan je altijd wat leuke dingen doen, of een ander goed doel ondersteunen.

Zodra je financieel vrij bent heb je geen zorgen meer over geld. Je bent pas echt financieel vrij als je dat ook zo ervaart in je hoofd. Voor een deel is het een kwestie van mindset.

Je kan dan ook beter beslissen waar je dan nog wel tijd in wil stoppen en waarin juist niet.

Hieronder heb ik er al vast 4 beschreven: Neem even een kijkje!

SMMB Masterclass

Het is de bedoeling van het verdien model SMMB Masterclass dat je met Social Media zoals Facebook, nieuwe cliënten gaat genereren voor bedrijven.

Je leert stap voor stap hoe je dat moet doen.

Het is de bedoeling dat je bijvoorbeeld de omzet van een bedrijf maandelijks met € 5000 verhoogd. Van die € 5000 krijg je dan een soort commissie van € 1000. In dat geval zijn jullie allebei blij. Als je dat voor meerdere bedrijven doet, kan je snel doorgroeien naar een hoog inkomen.

Het is semi-passief.

Zie website om een beeld te vormen

Affliate Marketing Revolutie

Affiliate Marketing Revolutie is een online cursus waarbij je stap voor stap leert hoe je een goede Affiliate Website maakt.

Hierbij kan je zowel digitale als fysieke producten promoten. Als dat lukt ontvang je een commissie. Gemiddeld is dat zo’n 50% van de prijs.

Het beste kan je iets promoten waarbij je een goed gevoel bij hebt, want dan hou je het langer vol. Het is belangrijk dat je een lange termijn focus hebt, want het kan even duren, voordat je inspanningen beloond gaan worden. Er zijn mensen die hier van kunnen leven, en daardoor meer kunnen reizen, omdat je dit online overal kan doen.

Zie:

Hoe je met een paar uur werk 10K per maand kan verdienen!

 

Cursus Bol Masterclass

Als je een leuke cursus wilt doen en veel wil leren over commerciële marketing dan ben je met deze cursus Bol Masterclass aan het juiste adres.

Dit is een online video cursus waarbij je in een aantal stappen leert hoe je geld kan verdienen met commerciële marketing via Bol.com.

Hierbij leer je hoe je producten goedkoop kan inkopen en die voor meer geld kan verkopen.

Het meeste werk valt uit te besteden. Verder wordt er veel aandacht besteed aan je Mindset. Want als je gaat ondernemen moet je altijd creatief zijn, ook als omstandigheden in eens veranderen, zoals in de Corona tijd.

Dit businessmodel  is ook iets wat je ook voort kan zetten als je naar het buitenland gaat. Dus je bent niet locatie gebonden. Dat geeft vrijheid als je ook andere delen van de wereld voor langere tijd wil zien.

Zie:

Hoe je een succesvolle business runt!

TuinTuin

Kortom dit waren een paar voorbeelden hoe je online geld kan verdienen.

Met de volgende methode moet je al over geld beschikken. Het is voor sommige dus eerst noodzakelijk om via de bovengenoemde methoden geld te verdienen, en steeds wat opzij te zetten voor de Box 3 methode in het Belastingstelsel.

Natuurlijk zal het voor de meeste mensen zo zijn, dat ze de bovenstaande methodes eerst naast een baan moeten gedaan moeten worden, omdat het even kan duren voordat je via online genoeg geld verdient, om er van te kunnen leven. De volgende methode heet:

Geld met geld verdienen

“Met Geld geld verdienen”, leer je o.a. met een cursus bij Harm van Wijk.

Zoals gezegd, voor mensen die al geld hebben, kunnen ook gaan beleggen. Het beste kan je dat doen met bewezen methodes die je kan leren via een cursus  bij Harm van Wijk.

Zoals eerder gezegd, het kan ook zijn dat dàt pas mogelijk is, nadat je met de online methodes genoeg of via een reguliere baan, genoeg geld hebt kunnen overhouden, om ook je geld voor je te laten werken via bewezen beleggingsstrategieën.

Het beste kan je beleggen in iets waar je helemaal achter staat, zodat het geld goed besteed is. Hoe meer je alles gespreid houdt hoe beter.

Met de lessen leer je namelijk hoe je de risico’s klein kan houden. De kans op winst is dan groter èn het bedrag van je winst is ook hoger dan het bedrag dat je verliest bij een verlies.

Op lange termijn loop het dus altijd goed af mits je bekend bent hoe dat moet. De meeste particulieren verliezen altijd, omdat ze geen strategie hebben en niet weten hoe ze de kosten laag kunnen houden.

Deze bewezen methodes werken dus altijd op de lange termijn, waardoor je ook succes hebt met beleggen. Op de korte termijn kan het natuurlijk wel eens tegenvallen.

Zie Beleggen.com om een idee te krijgen!

De samenvatting wordt nog vervolgd, neem af en toe een kijkje als je geïnteresseerd bent. En laat een bericht achter als je vragen of zinvolle opmerkingen hebt.