Cursus Copywriting in 30 Dagen

By | July 29, 2020

Cursus Copywriting in 30 Dagen

Een interessante cursus voor iedereen met een website! En dat voor nog geen 10 euro inclusief B.T.W. De zorg dat mensen zo weinig op je website terecht komen, kan hiermee aanzienlijk verlicht worden!

Edward Hendriks, een ervaren copywriter met een goed bezochte website met tips over hoe je betere (web)teksten kunt schrijven.

Als je zoekt in Google, dan is hij de eerste copywriter die je tegenkomt.

Voor een bijzonder laagdrempelig tarief bied hij nu een complete Cursus Copywriting in één PDF van ruim 140 pagina’s aan.

Aan de hand van 30 eenvoudige dagelijkse lessen copywriting inclusief sprekende voorbeelden en oefeningen kan iedereen nu zelf zijn website teksten verbeteren om direct meer resultaat te behalen.

Deze cursus is al door bijna 600 geïnteresseerden gevolgd via e-mail. Hij bied ‘m nu compleet als één PDF aan tegen een ongelooflijk laag bedrag. De prijs van de cursus zal over een tijdje omhooggaan.

Omdat veel mensen op zoek zijn naar een makkelijke en voordelige manier om te leren hoe ze online meer kunnen verkopen – of zelf een nieuwe carrière als tekstschrijver/copywriter ambiëren – verwacht hij dat zijn cursus een goed zal verkopen.

Voor een beetje goede tekstschrijven betaal je al zo gauw € 78 voor 1000 woorden. Je kan je met deze cursus dus veel geld uit besparen door het minder uit te hoeven besteden. En daarnaast zullen je verkopen waarschijnlijk ook hoger worden, door dat je beter gevonden wordt op internet.

Wacht dus niet langer, bestel, voordat de prijs omhoog gaat!

Ja, dat is echt iets voor mij!

Alvast succes met het verbeteren van je teksten!

Als je een zaak heb, ontvang je de B.T.W. weer terug op het toch al lage bedrag!

Dus actie, met die taxie!

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *